Århus Jazzfestival 2013

Print Friendly, PDF & Email

Trio-m-Allan-smal

Århus Jazzfestival 2013.
Bød for mig i år på flere fine oplevelser. Jeg skriver “flere”, fordi jeg ikke er en af dem, der farer rundt og spiller 4 koncerter (eller flere) om dagen. Hvis jeg gerne vil blive både forvirret og rundtosset, skal jeg netop gøre dette – og bagefter glemme mine oplevelser.
Nej, alle koncerter har præsteret at gøre indtryk på mig. Jeg spillede med Jørn Okbo og Niels Erichsen på Panorama Cafe, et dejligt sted med fornem udsigt over Århus, Klostertorv med FAVELA (Kwella-Bladt-Ousager), “Hos Anders” med Jesper Thilo, Klostertorv med mit eget projekt: Allan Mortensen, Peter Rosendal og Janus Templeton, Cafe Paradis Med Live Foyn Friis og Uffe Steen, Sallings Bistro med Scott Robinson og Uffe Steen, Maltfabrikken i Ebeltoft med samme besætning, Musikhusets Foyer med FAVELA.
–  –  – OG SÅ  – –  – på ferie med familien på Langeland. Ikke flere kalenderaftaler, men dejlig kontakt med to små børnebørn i stedet.
Jeg er vældig godt tilfreds.

Læs et par anmeldelser her:
Jens Jefsen Trio m Allan Mortensen
Scott Robinson m Uffe Steen & Jens Jefsen

Skal huske at nævne næste koncert med Allan Mortensen og min trio.
Det er søn 18. august kl 13 i Cafeen Musikhuset Århus.
Læs mere her

VH Jens Jefsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *