Trio Seláh

Print Friendly, PDF & Email


Lone Boyd
-vokal
Mads Bærentzen -piano
Jens Jefsen– kontrabas

Seláh er et ord, der er brugt flere gange i Salmernes Bog.
Der er flere betydninger:
fx pausen mellem salmevers eller også et AMEN.

I denne trio, som henvender sig mest til kirker, har Lone, Mads og Jens behandlet en håndfuld af vores dejlige danske salmer og giver dem et anstrøg af noget dybtfølt og personligt. Salmerne har for rigtig mange mennesker en iboende værdi, som trioen tager under nænsom behandling i personlige fortolkninger.

Lone Boyd
Er en begavet sangerinde, som har styr på stilarter og som mestrer både dynamik og fortællekunst. Der er en naturlighed over hendes stemme, som til tider kan minde lidt om nogle af de store amerikanske sangerinder. Med sin tilbagelænede elegance og sødme synger hun, så man tror på det. – Lone er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums Rytmiske Afdeling og begår sig i forskellige genrer og med forskellige hold af musikere. – I 2012 udgav hun sammen med medspillerne Lars Jansson, Jesper Bodilsen og Morten Lund ”All My Tomorrows”, et rigtigt jazz-album, som blev meget rost af anmelderne.

Mads Bærentzen
En af de dygtigste og travleste danske jazzpianister. Mads startede som dreng med at spille violin og fik senere ørerne åbnet for klaveret og jazzmusikken. Han er ligeledes uddannet på DJMs Rytmiske afdeling, har i mange år været medlem af Klüvers Big Band, som senere blev til Aarhus Jazz Orchestra, stadig med Mads ved tangenterne. Mads Bærentzen har indspillet mange solo-albums med forskellige kunstnere og har i 2016 rejst rundt i Europa som sangeren Kurt Elling’s foretrukne pianist. Mads er også kendt for sine albums med personlige bearbejdelser af kendte salmer.

Jens Jefsen
Hører til blandt eliten af danske jazzbassister og har gennem mange år vundet anerkendelse for sit lyriske og lydhøre spil, som er bredt funderet i en personlig stil, der altid tager godt vare om musikken. Jefsen har i 70erne haft mange opgaver med herboende og gæstespillende amerikanske jazzmusikere som f.eks. Dexter Gordon, Johnny Griffin, Ben Webster osv. – Spillede i 12 år med Klüvers Big Band, har udgivet 10 albums i eget navn, og er i dag aktuel i mange kontemporære jazz-konstellationer.

————————————————————————————————–

“Stemningsfuldt og autentisk: Trio Selah formår med deres musik at levere de gamle salmer på en ny og sjælfuld måde, dog uden at de bliver uigenkendelige – men netop genkendelige. Deres blanding af salmer og jazz egner sig rigtig godt til et kirkerum, og virker som et helt naturligt element i en gudstjeneste og også rigtig fine til almindelig koncert. Både dem, der kender salmerne i forvejen og dem, for hvem de er nye, vil få en god og nærværende oplevelse. Kvaliteten er i topklasse.”
(Sognepræst Lise Thorbøll Melchiorsen, Hadsten Storpastorat)

Demo: Til Himlene Rækker Din Miskundhed, Gud

Demo Medley 2018

Booking gennem koncertikirken.dk
Gruppens profil på koncertikirken.dk

Lone Boyd 26 21 67 64
lonekboyd@gmail.com