Trio Seláh


Lone Boyd
-vokal
Mads Bærentzen -piano
Jens Jefsen– kontrabas

( Seláh er et ord, der er brugt flere gange i Salmernes Bog.
Der er flere betydninger:
Pausen mellem salmevers eller også et AMEN ).

I denne trio, som henvender sig mest til kirker, har Lone, Mads og Jens kastet sig over en håndfuld af vores dejlige danske salmer og giver dem et anstrøg af noget dybtfølt og personligt. Salmerne har for rigtig mange mennesker en iboende værdi, som trioen tager under nænsom behandling samtidig med, at der fokuseres på personlig fortolkning.

Lone Boyd
Er en begavet sangerinde, som har styr på stilarter og som mestrer både dynamik og fortællekunst. Der er en naturlighed over hendes stemme, som til tider kan minde lidt om nogle af de store amerikanske sangerinder. Med sin tilbagelænede elegance og sødme synger hun, så man tror på det. – Lone er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums Rytmiske Afdeling og begår sig i forskellige genrer og med forskellige hold af musikere. – I 2012 udgav hun sammen med medspillerne Lars Jansson, Jesper Bodilsen og Morten Lund ”All My Tomorrows”, et rigtigt jazz-album, som blev meget rost af anmelderne.

Mads Bærentzen
En af de dygtigste og travleste danske jazzpianister. Mads startede som dreng med at spille violin og fik senere ørerne åbnet for klaveret og jazzmusikken. Han er ligeledes uddannet på DJMs Rytmiske afdeling, har i mange år været medlem af både Klüvers Big Band og Aarhus Jazz Orchestra. Har indspillet mange solo-albums med forskellige kunstnere og konstellationer og har i 2016 rejst rundt i Europa som sangeren Kurt Elling’s foretrukne pianist. Mads er også kendt for sine albums med personlige bearbejdelser af kendte salmer.

Jens Jefsen
Hører til blandt eliten af danske jazzbassister og har gennem mange år vundet anerkendelse for sit lyriske og lydhøre spil, som er bredt funderet i en personlig stil, der altid tager godt vare om musikken. Jefsen har i 70erne haft mange opgaver med herboende og gæstespillende amerikanske jazzmusikere som f.eks. Dexter Gordon, Johnny Griffin, Ben Webster osv. – Spillede i 12 år med Klüvers Big Band, har udgivet 9 albums i eget navn, og er i dag aktuel i mange kontemporære jazz-konstellationer.

Hør demo fra januar 2018

Booking af gruppen gennem koncertikirken.dk
Profil på koncertikirken.dk

Lone Boyd 26 21 67 64
lonekboyd@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email