Jefsen Kammerer Project

Print Friendly, PDF & Email

Sammen med den i N.Y. bosiddende saxofonist Stephan Kammerer er undertegnede gået ind i et duoprojekt, der skal løbe af stabelen i 2019.

Stephan og jeg er beslægtede, dvs Stephans mor er min kusine, og det gør det endnu mere supersjovt for mig, da han også er en meget dygtig saxofonist og spiller pragtfuldt. For nogle år siden dannede vi sammen kvartetten JKIQ, som lige nu er på pause.
HER kan man se vores Facebookside fra dengang. Den har vi ikke endnu fundet anledning til at lave om.

Nu genoptager Stephan og jeg samarbejdet på en ny måde ved at søge om at komme til at spille skolekoncerter i 2019 under navnet ‘Jefsen Kammerer Road Studio’.

Et publikum bestående af skolebørn skal under koncerten overvære, at vi indspiller saxofon og bas og lytter til det bagefter. Under koncerten vil vi bl. a. opfordre nogle børn blandt publikum, der spiller et instrument, til at komme på scenen og være med til at indspille.

Selvom vi er jazzmusikere, vil vi tilrette vores stil lidt til det, som børnene hører til dagligt og derved forhåbentligt få en interessant dialog i gang. Det skal være en kunstnerisk oplevelse for børnene

Stephan og jeg er allerede begyndt på en transatlantisk jam ved at sende optagelser til hinanden.
Jeg glæder mig til det.

Jens Jefsen