Music Between Jobs

Mit næste CD projekt 2019 / 20. 

Arbejdstitel: ‘MUSIC BETWEEN JOBS’

Når jeg ikke er til prøve eller ude at spille, arbejder jeg bl.a. på mit næste album, som har ovennævnte arbejdstitel. Her behandler jeg både eget materiale, gamle velkendte popsange og evergreens som jazz. – Jeg har haft god tid, synes at pauser er dejlige. Det er nemlig i pausen og i små ferier, at nye ideer til, hvordan man fx tackler et bestemt nummer, dukker op. Er der noget, der driller, lukker jeg for computeren og venter til næste ledige stund med at gå videre. Der er ikke noget studie-ur, der tikker, derfor er denne arbejdsmetode god for mig. Nye indspilningsteknikker har jeg også fundet. Det er stadig min kontrabas, der er i centrum. Jeg mangler så at finde ud af, hvilke andre musikere end jeg selv der skal bidrage for at give det charme og lyttevenlighed.

Jeg glæder mig til en dag at få det ud.
I hvilken form ja?
Tiden vil vise om det kun er streaming, eller der stadig er brug for fysiske eksemplarer

VH Jens Jefsen

Print Friendly, PDF & Email